La Fundació AGI dur a terme sessions de creixement i empoderament personal

Des del 24 de febrer i fins el 22 de juny, s’han fet 6 sessions de creixement i empoderament personal realitzades per la Noemí Álvarez, treballadora social d’Agi, i Delfina Albareda, psicòloga de la nostra Fundació, per tal de donar un enfocament psicosocial i adaptar-se millor a la idea transversal del grup, que permet obrir-lo a diferents perfils de dona.

S’ha emprat una metodologia vivencial amb una combinació de teoria i eines pràctiques per tal que les dones puguin aprofitar al màxim l’espai grupal i endur-se’n estris aplicables a la seva vida quotidiana.

Els continguts han estat:

· Objectius 2016

· Mindfulness

· Autoestima

· Benestar Emocional

A l’última sessió es recolliran els testimonis de les dones aportats en cada sessió per tal de poder valorar el grup i poder visualitzar aquest espai a la nostra web.

La intervenció grupal formarà part de forma continua de la nostra tasca amb les dones, per tant, paral·lelament a la realització del grup, posarem a la seva disposició els espais de treball individual per oferir aquesta possibilitat per les dones que puguin estar interessades a fi de completar el seu procés personal.

Gràcies a totes per l’entusiasme i dedicació demostrats!!

ÚLTIMES NOTÍCIES