Material per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

L’Institut Català de les Dones, mitjançant la seva presidenta Teresa M. Pitarch, ens fa arribar el material editat per a commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La Fundació AGI hi participa i fa seu aquest material (logotip, banner, cartell). Aquest any porta el títol “Rebobina. Canviem el fil de la història”. L’acció de rebobinar està lligada a la voluntat de tornar a escoltar o de tornar a mirar. El fet de rebobinar ens permet tornar a fixar l’atenció en allò que volem comprendre i ens dóna la possibilitat de trobar els elements que ens permetin comprendre i interpretar el com i el perquè és imprescindible si com a societat volem eradicar la violència masclista.

Amb aquesta campanya es demana a totes les instàncies polítiques el reconeixement a la tasca feta pel moviment de dones, així com el compromís envers la ciutadania i envers els i les professionals de tots els àmbits, perquè quan rebobinem tinguem sempre al nostre abast les eines i les recursos necessaris per poder afrontar la violència masclista i canviar el fil de la història.

ÚLTIMES NOTÍCIES